Naša spletna stran uporablja piškotke. Za nekatere potrebujemo vašo privolitev. Uredi privolitev...

Knjižnično-informacijski in založniški center

Uvodnik
A+ A-

 

Dobrodošli na spletnem portalu digitalne knjižnice Ministrstva za obrambo RS

Digitalna knjižnica Ministrstva za obrambo RS (DK MORS) je enotna vstopna točka za dostop do elektronskih informacijskih virov, ki nastajajo na Ministrstvu za obrambo RS ali se jih kupuje za potrebe izobraževanja, usposabljanja, znanstvenoraziskovalne in strokovne potrebe na ministrstvu. Naša digitalna knjižnica ponuja publikacije, ki jih izdaja založniška služba ministrstva, zaključne naloge vojaških šol (Poveljniškoštabne šole, Šole za častnike, Šole za podčastnike), zaključne naloge zaposlenih na ministrstvu, ki imajo sklenjeno pogodbo o izobraževanju v civilnih izobraževalnih ustanovah RS, publikacije MORS.

Uporabnikom ponujamo spletne izdaje znanstvenih in strokovnih revij, katerih izdajatelj ali soizdajatelj je Ministrstvo za obrambo. Do teh gradiv lahko pridete z brskanjem po hierarhični strukturi področij ali z enostavnim oziroma naprednim iskanjem. 

Digitalna knjižnica MORS vključuje tudi zbirke drugih elektronskih informacijskih virov, ki jih Knjižnično-informacijski in založniški center kupuje in so za zaposlene na ministrstvu dostopni preko spletne aplikacije DK MORS z oddaljenim dostopom, za zunanje uporabnike pa iz čitalnice KIZC in KICKAD. 

www.mo.gov.si Kolofon  | Nastavitve piškotkov Na vrh