Naša spletna stran uporablja piškotke. Za nekatere potrebujemo vašo privolitev. Uredi privolitev...

Knjižnično-informacijski in založniški center

Knjižnične novice
A+ A-

Knjižne novosti
 • Seznam knjižnih novosti
 • Periodika
 • Seznam periodičnega gradiva
 • Novosti iz založniške dejavnosti

  Naslovnica.webjpg 1

  Katalog razstave strelnega orožja Vojaškega muzeja Slovenske vojske

  Katalog prinaša tiskano besedo in fotografijo razstave strelnega orožja Vojaškega muzeja Slovenske vojske. Zbirka omogoča vpogled v razvoj strelnega orožja od konca 18. st. do danes. Največ kosov orožja je iz 20. st. Poleg opisov posameznih kosov orožja je na kratko predstavljen tudi razvoj strelnega orožja in podani so kratki življenjepisi nekaterih pomembnih konstruktorjev orožja.

   

  vsz13

  13. številka Vojaškošolskega zbornika

  IV 13. številki Vojaškošolskega zbornika je predstavljenih osem izbranih zaključnih nalog 22. generacije slušateljev višjega štabnega tečaja Poveljniško-štabne šole Centra vojaških šol.

   

   

   

  dobrodosli

  Dobrodošli doma

  Izšla je nova, posodobljena brošura Dobrodošli doma. Namenjena je seznanjanju z najpogostejšimi vprašanji in težavami, s katerimi se spoprijemajo pripadniki in njihove družine. Če vemo, kaj pričakovati, kje poiskati pomoč, ko jo potrebujemo, bo vrnitev pripadnika po daljšem obdobju resnično radosten ter kar najmanj stresen dogodek za celotno družino. Vsaka dlje trajajoča ločitev družine in partnerjev zaradi odhoda na mirovno operacijo, šolanje ali drugo dolžnost v tujino, na katero družina pripadnika ne more spremljati, se slej ko prej konča z vrnitvijo v domače okolje. Proces ponovne združitve družine istočasno pomeni nove izzive tako za pripadnika in njegovega partnerja kot tudi za otroke.

  Brošura bo oktobra izšla tudi v tiskani obliki.

   

  Enote in odpiralni čas
   pin orange

   Spoštovani uporabniki,

   V KIZC poteka ažuriranje baze članov, zato vas prosimo, da ponovno izpolnite vpisnico in nam jo posredujete v KIZC na e-naslov kic@mors.si ali po faxu-u: 01 / 431 8283

   Hvala! Vaš KIZC.

   

  Vpis in članstvo

   

   

  Arhiv

  www.mo.gov.si Kolofon  | Nastavitve piškotkov Na vrh