Naša spletna stran uporablja piškotke. Za nekatere potrebujemo vašo privolitev. Uredi privolitev...

Knjižnično-informacijski in založniški center

Knjižnične novice
A+ A-

Knjižne novosti
 • Seznam knjižnih novosti
 • Periodika
 • Seznam periodičnega gradiva
 • Novosti iz založniške dejavnosti

  Naslovnica.webjpg 1

  Katalog razstave strelnega orožja Vojaškega muzeja Slovenske vojske

  Katalog prinaša tiskano besedo in fotografijo razstave strelnega orožja Vojaškega muzeja Slovenske vojske. Zbirka omogoča vpogled v razvoj strelnega orožja od konca 18. st. do danes. Največ kosov orožja je iz 20. st. Poleg opisov posameznih kosov orožja je na kratko predstavljen tudi razvoj strelnega orožja in podani so kratki življenjepisi nekaterih pomembnih konstruktorjev orožja.

   

  vsz13

  13. številka Vojaškošolskega zbornika

  IV 13. številki Vojaškošolskega zbornika je predstavljenih osem izbranih zaključnih nalog 22. generacije slušateljev višjega štabnega tečaja Poveljniško-štabne šole Centra vojaških šol.

   

   

  zvest boguMolitvenik slovenskega vojaka
  (evangeličanske veroizpovedi)

  »Molitvenik slovenskega vojaka« je publikacija, ki se z leti delovanja Vojaškega vikariata bogati in dopolnjuje. Molitvenik slovenskega vojaka (evangeličanske veroizpovedi) je sestavljen iz osnovnih molitev tako katoliške kot evangeličanske cerkve. V njem so zbrane tudi različne molitve, ki so nastale na misijah in se nanašajo na različne situacije, v katerih se pripadnik SV lahko znajde. Primeren je tudi za priprave na prejem zakramentov in oblikovanje različnih slavij, tako na delovnem mestu kot misijah in v domačem okolju.

   

   

  Enote in odpiralni čas

   

   

   

   

   

  Vpis in članstvo

   

   

   

   

  Arhiv

  www.mo.gov.si Kolofon  | Nastavitve piškotkov Na vrh