Naša spletna stran uporablja piškotke. Za nekatere potrebujemo vašo privolitev. Uredi privolitev...

Knjižnično-informacijski in založniški center

Knjižnične novice
A+ A-

Knjižne novosti
 • Seznam knjižnih novosti
 • Periodika
 • Seznam periodičnega gradiva
 • Novosti iz založniške dejavnosti

  vojaška zgodovina

  Izšla nova številka zbornika Vojaška zgodovina 

  Izšla je elektronska različica zbornika Vojaška zgodovina, št. 22. Letošnja prva številka prinaša novo podobo, saj sta naslovnica in notranjost oblikovno osveženi. Bralci boste lahko izbirali v širokem naboru tem, ki obsegajo časovni lok od konca 17. stoletja do vojne za Slovenijo leta 1991. Revija bo izšla tudi v tiskani obliki.

   

  vojaškošolski zbornik

  Nova številka Vojaškošolskega zbornika

  Izšla je nova številka Vojaškošolskega zbornika, ki je namenjen izobraževanju in obveščanju o dosežkih in izkušnjah na področju vojaškega izobraževanja, usposabljanja in izpopolnjevanja. V njem so zbrani prispevki na podlagi najboljših zaključnih nalog 23. generacije slušateljev višjega štabnega tečaja Poveljniško-štabne šole. Zbornik bo izšel tudi v tiskani obliki.

   

  12.soska fornta prirocnik

  12. soška ofenziva : priročnik za študijsko potovanje

  V elektronski obliki je izšel Priročnik za študijsko potovanje: 12. soška fronta. Vsebuje analizo 12. soške ofenzive z vojaškozgodovinskega in vojaškostrokovnega vidika na operativni in taktični ravni. Namenjen je udeležencem študijskih potovanj, ki jih organizira Vojaški muzej Slovenske vojske za pripadnike enot Slovenske vojske (pretežno Šole za častnike/Poveljniško-štabne šole, lahko pa tudi drugih), da se seznanijo s takratnimi dogodki, in prek nalog, ki naj bi jih reševali med potovanjem, podajo svoje rešitve v morebitnih podobnih situacijah.

   

  Enote in odpiralni čas

   

   

   

   

   

  Vpis in članstvo

   

   

   

   

  Arhiv

  www.mo.gov.si Kolofon  | Nastavitve piškotkov Na vrh