Naša spletna stran uporablja piškotke. Za nekatere potrebujemo vašo privolitev. Uredi privolitev...

Knjižnično-informacijski in založniški center

Knjižnične novice
A+ A-

Knjižne novosti
 • Seznam knjižnih novosti
 • Periodika
 • Seznam periodičnega gradiva
 • Novosti iz založniške dejavnosti

  Zajeta slika

  25 years of the Slovenian Armed Forces Band

  Izšla je monografija 25 let Orkestra Slovenske vojske v angleščini - 25 years of the Slovenian Armed Forces Band, A journal marking the 25th anniversary of the Slovenian Armed Forces Band, v kateri so dokumentirani zgodovina in razvoj orkestra, njegovo poslanstvo, sodelavci in odmevnejši projekti.

  Vojaškošolski zbornik

  Vojaškošolski zbornik št. 17/2022

  V 17. Vojaškošolskega zbornika, ki izhaja letno in objavlja prispevke na podlagi zaključnih nalog slušateljev vojaškega izobraževanja, so predstavljeni rezultati kritičnih mišljenj dveh slušateljev 26. generacije višjega štabnega tečaja in slušatelja 31. generacije štabnega šolanja na Poveljniško-štabni šoli.

  CISM

  Trideset let članstva Slovenije v CISM 1992–2022

  CISM je bil prva mednarodna vojaška organizacija, v katero se je leta 1992 vključila Slovenska vojska. S svojim poslanstvom in ideali je organizacija, ki uspešno uresničuje cilje, ki so jih postavili ustanovitelji že leta 1948. Povezuje oborožene sile sveta s športom in tako širi prijateljstvo in medsebojno razumevanje ter poskuša prispevati k izogibanju oboroženim konfliktom.

  vojaski logist

  Vojaški logist

  V glasilu 670. logističnega polka želijo njegovi pripadniki opozoriti na delo in življenje v enotah, predstaviti najboljše dosežke polka, čet, posameznikov in Vojašnice Vincenca Repnika v Slovenski Bistrici. Polk je namenjen načrtovanju, organiziranju in izvedbi storitev, oskrbovanja ter premikov in transportov za potrebe enot SV v Republiki Sloveniji in tujini.

  Enote in odpiralni čas

  Vpis in članstvo

  Mobilna aplikacija DK MORS
  •  Prenesite in preizkusite novo mobilno aplikacijo DK MORS!

                  IOS 1                  Android 1

  Arhiv

  www.mo.gov.si Kolofon  | Nastavitve piškotkov Na vrh