Naša spletna stran uporablja piškotke. Za nekatere potrebujemo vašo privolitev. Uredi privolitev...

Knjižnično-informacijski in založniški center

Knjižnične novice
A+ A-

Knjižne novosti
 • Seznam knjižnih novosti
 • Periodika
 • Seznam periodičnega gradiva
 • Novosti iz založniške dejavnosti

  k3

  Kleščman 2/2021

  Izšla je druga letošnja elektronska številka revije Kleščman. Interno glasilo Kleščman opisuje poklicno življenje in delo pripadnikov in pripadnic 74. pehotnega polka Slovenske vojske.Tudi v tej številki se nadaljuje predstavitev nekaterih ključnih sodelavcev, tokrat 2. čete, in predstavitev opreme posameznika ter druge zanimive teme.


  kl 1

  Kleščman 1/2021

  Izšla je prva letošnja elektronska številka revije Kleščman. Interno glasilo Kleščman opisuje poklicno življenje in delo pripadnikov in pripadnic 74. pehotnega polka Slovenske vojske. V tokratni izdaji se nadaljujejo predstavitve nekaterih ključnih sodelavcev, opisane so priprave na misijo KFOR 42 in vloga simulatorja v Vojašnici generala Maistra, predstavljena je organizacijska kultura, objavljeno pa je tudi pismo pripadnika, ki odhaja v pokoj.


  voj.zg.2

  Vojaška zgodovina 2/2020

  Izšla je druga letošnja številka revije Vojaška zgodovina. Posvečena je spominu na enega najpomembnejših dogodkov na področju obrambe Republike Slovenije leta 1990. Projekt MSNZ je zagotovo eden najpomembnejših dogodkov na poti v samostojno Slovenijo. Revija prinaša z zgodovinskega stališča najbolj celovito, koliko mogoče nepristransko in na enem mestu zbrano zgodbo projekta MSNZ na Dolenjskem in Štajerskem. Prikaže njegov razvoj, značilnosti in posebnosti, od začetkov maja pa vse do ukinitve oktobra 1990.   

  Enote in odpiralni čas

  Vpis in članstvo

  Mobilna aplikacija DK MORS
  •  Prenesite in preizkusite novo mobilno aplikacijo DK MORS!

                  IOS 1                  Android 1

  Arhiv

  www.mo.gov.si Kolofon  | Nastavitve piškotkov Na vrh