Naša spletna stran uporablja piškotke. Za nekatere potrebujemo vašo privolitev. Uredi privolitev...

Knjižnično-informacijski in založniški center

Knjižnične novice
A+ A-

Knjižne novosti
 • Seznam knjižnih novosti
 • Periodika
 • Seznam periodičnega gradiva
 • Novosti iz založniške dejavnosti

  vsz18

  Vojaškošolski zbornik št. 18/2023

  V 18. številki Vojaškošolskega zbornika, ki izhaja letno in objavlja prispevke na podlagi zaključnih nalog slušateljev vojaškega izobraževanja, so predstavljeni rezultati kritičnih mišljenj osmih slušateljev 27. generacije in enega slušatelja 25. generacije višjega štabnega tečaja na Poveljniško-štabni šoli.


  role

  Role 2, posebna izdaja revije Logistik

  Izšla je posebna izdaja revije Logistik Role 2. Zdravstvena enota Role 2 ima sedež v Vojašnici Vincenca Repnika v Slovenski Bistrici. Dosega zmogljivosti Role 2LM po Natovi doktrini, kar pomeni, da so njeni pripadniki usposobljeni za izvajanje triaže in zahtevnejših postopkov oživljanja, vključno s kirurgijo omejevanja škode. Lahka premična bolnišnica Role 2LM zagotavlja nujno kirurško oskrbo poškodovanih, kadar so bolnišnice in zdravstveni domovi zaradi množične nesreče prezasedeni.

  logistik1 23

  Logistik

  Izšla je druga številka publikacije Logistične brigade SV Logistik. Brigada letos praznuje 21 let delovanja. Logistična brigada je učinkovita in uspešna organizacija, ki podpira vse enote Slovenske vojske, pa tudi zaveznike in partnerje doma in v tujini.   Enote in odpiralni čas

  Vpis in članstvo

  Mobilna aplikacija DK MORS
  •  Prenesite in preizkusite novo mobilno aplikacijo DK MORS!

                  IOS 1                  Android 1

  Izjava o skladnosti 

  Arhiv

  www.mo.gov.si Kolofon  | Nastavitve piškotkov Na vrh