Naša spletna stran uporablja piškotke. Za nekatere potrebujemo vašo privolitev. Uredi privolitev...

Knjižnično-informacijski in založniški center

IZPOSOJA GRADIVA
A+ A-

Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da Knjižnično-informacijski in založniški center MO RS ponovno odpira vrata za uporabnike v svojih enotah v Ljubljani (objekt Gimnazija, Vojkova cesta 55a, Ljubljana) in Mariboru (Vojaški objekt Kadetnica, Engelsova ulica 15, Maribor).

V prostorih knjižnice lahko naročite knjižnično gradivo, prevzamete naročeno knjižnično gradivo, si na dom izposodite knjižnično gradivo in ga vrnete, se včlanite v knjižnico, podaljšate članstvo ali zaključite postopek vpisa, ki ste ga pričeli prek spleta.

Obratovalni čas ostane nespremenjen.

Vstop v knjižnico ni dovoljen uporabnikom, ki niso zdravi, imajo vročino ali druge očitne znake, ki kažejo na okužbo z virusom SARS-CoV-2.

Uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela v prostorih knjižnice je OBVEZNA za vse zunanje uporabnike. Vsi zaposleni ravnajo v skladu z normativnimi predpisi in usmeritvami MO RS. Kljub maski morajo uporabniki poskrbeti za higieno kašlja.

Ob vstopu v prostore knjižnice si morajo uporabniki OBVEZNO razkužiti roke.

V prostore lahko uporabniki vstopajo le posamično. Vzdrževati morajo varnostno razdaljo najmanj 1,5 metra do drugih uporabnikov in zaposlenih v knjižnici.

Vse dodatne informacije lahko dobite na naslednjih kontaktih:

  • št.: 01 /471-2543 (Ljubljana),
  • št.: 02 /449-5189 (Maribor),
  • e-mail: kic@mors.si.

Gradivo si lahko tudi predhodno naročite na navedenih kontaktih ali prek COBISS+/Moja Knjižnica.

Storitve bomo izvajali skladno z veljavnimi priporočili NIJZ na način, ki omogoča varno izmenjavo za uporabnike, kot tudi za zaposlene v knjižnici.

 

Vaš KIZC.

www.mo.gov.si Kolofon  | Nastavitve piškotkov Na vrh