Naša spletna stran uporablja piškotke. Za nekatere potrebujemo vašo privolitev. Uredi privolitev...

Knjižnično-informacijski in založniški center

Obisk mariborskega župana Franca Kanglerja v Knjižnično-informacijskem centru Kadetnica Maribor
A+ A-

Obisk mariborskega župana Franca Kanglerja v Knjižnično-informacijskem centru Kadetnica Maribor

V sredo, 27. junija, je poveljnik Poveljstva za doktrino, razvoj, izobraževanje in usposabljanje (PDRIU) brigadir mag. Vladimir Maher v vojaškem objektu Kadetnica sprejel župana Mestne
občine Maribor Franca Kanglerja ter mu predstavil delovanje Knjižnično-informacijskega centra in Vojaškega muzeja Slovenske vojske.

V Knjižnično-informacijskem centru Kadetnice sta župana sprejela in mu predstavila knjižnico načelnik KIC VVU XIV. dr. Denis Čaleta in Miroslav Nidorfer, bibliotekarski spec.

V predstavitvi sta omenila, da je KIC namenjen tudi zunanjim obiskovalcem tako za izposojo gradiva v knjižnici kot tudi ogled razstav v knjižničnem razstavišču.

V prostore Kadetnice so torej vabljeni vsi, še zlasti pa skupine osnovnošolcev in srednješolcev, študentov za ogled različnih razstavah in v knjižnico na izposojo knjig ter ostalega knjižničnega gradiva.

Župan Franc Kangler je izrazil zadovoljstvo nad urejenostjo knjižnice, kvalitetnim gradivom, še posebej iz časa osamosvajanja Slovenije. Ob koncu obiska se je župan Kangler tudi vpisal kot uporabnik v knjižnico KIC Kadetnica.


    




Foto: Kos C.

www.mo.gov.si Kolofon  | Nastavitve piškotkov Na vrh