Naša spletna stran uporablja piškotke. Za nekatere potrebujemo vašo privolitev. Uredi privolitev...

Knjižnično-informacijski in založniški center

E-izobraževanje za digitalno družbo
A+ A-

 

1eizobrazevanje naslovnica

Kratka vsebina Kratka vsebina:

Monografijo so napisali isti avtorji kot priročnik Osnove e-izobraževanja iz leta 2010 (dr. Lea Bregar, dr. Marko Radovan in mag. Margerita Zagmajster). Tehnološki razvoj v zadnjem desetletju je tudi izobraževanju odprl nove priložnosti za inovativne pristope v učenju in poučevanju, ki omogočajo razvoj znanja in zmožnosti skladno z zahtevami 21. stoletja in to ne samo e-izobraževanju, pač pa tudi tradicionalnemu izobraževanju. Obravnava teh pristopov in metod zajema približno 40 % monografije. Temeljne vsebine e-izobraževanja iz priročnika iz leta 2010 pa smo posodobili glede na nova strokovna spoznanja in nove tehnološke možnosti. Monografija je sestavljena iz sedmih vsebinsko zaokroženih delov. V njej so predstavljeni teoretični in razvojni vidiki e-izobraževanja, značilnosti strateškega, poslovno-organizacijskega in pedagoškega vidika načrtovanja programov e-izobraževanja, razvoj programov e-izobraževanja, pedagoška podpora in menedžment pri izvedbi e-izobraževanja ter novi pristopi in metode kot so odprto izobraževanje z odprtimi izobraževalnimi viri (OER) in množičnimi odprtimi online programi (MOOC), umetno inteligenco, učnimi analitikami, inteligentnimi tutorskimi sistemi, mobilnim učenjem, mikroučenjem, igrifikacijo, simulacijami, navidezno in nadgrajeno resničnostjo in z digitalnim pripovedovanjem.

Monografija predstavlja vsebinsko zaokrožen in aktualiziran pogled na e-izobraževanje z vidika perspektive e-izobraževanja na poti v digitalno družbo.

cobiss burned  Gradivo si lahko rezervirate in izposodite v KIZC MO RSBibliotekar svetuje: za rezervacijo kliknite na ikono Cobiss.si

S klikom na povezavo preverite razpoložljivost gradiva v Knjižnično informacijsko založniškem centeru MO RS.

KIZC je specialna knjižnica v sistemu javne uprave in osrednja knjižnica MO RS. 

 

 

 

Rezervirajte svoj izvod v KIZC MO RS!


 

 

 

book search icon Za pregled kazala kliknite na naslovnico:

  • 1eizobrazevanje_naslovnica

Nazaj  Nazaj na knjižne novosti

www.mo.gov.si Kolofon  | Nastavitve piškotkov Na vrh