Knjižnično-informacijski in založniški center

Knjižnične novice
A+ A-

Knjižne novosti
 • Seznam knjižnih novosti
 • Periodika
 • Seznam periodičnega gradiva
 • Novosti iz založniške dejavnosti

  naslovnica optiPriročnik za podčastnika Slovenske vojske

  KIZC Centra vojaških šol je izdal elektronsko različico Priročnika za podčastnika Slovenske vojske, ki ga je iz prevodov izbrane literature, osebnih učnih gradiv in petnajstletnih izkušenj v profesionalni podčastniški karieri sestavil višji praporščak Matej Praznik. Priročnik je namenjen vojakom in podčastnikom Slovenske vojske na vseh voditeljskih dolžnostih, od vodij posadk in skupin do brigadnih enotovnih podčastnikov, pa tudi inštruktorjem in učiteljem v sistemu vojaškega izobraževanja in usposabljanja.

   

  molitvenikMolitvenik slovenskega vojaka

  Molitvenik je publikacija, ki jo Vojaški vikariat z leti delovanja bogati in dopolnjuje. Sestavljen je iz osnovnih molitev katoliške cerkve ter različnih molitev, ki so nastajale na misijah in se nanašajo na različne situacije (rojstvo otroka, molitev za ženo, za poveljnika, na mirovni misiji, ob izgubi soborca ipd. ), v katerih se pripadnik SV lahko znajde.

   

   

  Vojaškošolski zbornik12. številka Vojaškošolskega zbornika

  Pred nami je 12. številka Vojaškošolskega zbornika, kjer so predstavljene tri najboljše zaključne naloge 21. generacije višjega štabnega šolanja. Teme nove številke se dotikajo sodobne vloge specialnih sil, vpliva bojnega stresa na vojaka in problematike preverjanja usposobljenosti večje enote s strani manjše (nosilne) enote. 

   

   

  Enote in odpiralni čas
   pin orange

   Spoštovani uporabniki,

   V KIZC poteka ažuriranje baze članov, zato vas prosimo, da ponovno izpolnite vpisnico in nam jo posredujete v KIZC na e-naslov kic@mors.si ali po faxu-u: 01 / 431 8283

   Hvala! Vaš KIZC.

   

  Vpis in članstvo

   

   

  Arhiv

  www.mo.gov.si Kolofon Na vrh